PREBENA – Svět upevňovací techniky

Již od roku 1960 nabízí PREBENA osvědčenou kvalitu pneumatických nastřelovacích pistolí a upevňovacích prostředků, které jsou nabízeny skrze širokou síť specializovaných prodejců po celém světě. Od vývoje přes výrobu a servis –  veškeré procesy se odehrávají v centrále v Německu pod dohledem managementu kvality . „Made in Germany“ dopadá nejen na kvalitu výrobků ale i oblast služeb.

Nová hřebíkovačka do oceli/betonu
PKT-8-RHC40

 

HŘEBÍKUJTE DO VŠEHO – BETONU, OCELI, KAMENE, DŘEVA…

Výkonná aku-hřebíkovačka technologie PREBENA PKT-HYBRID

Hřebíkovačka do betonu PKT-8-RHC40 je novým přírůstkem PREBENA pro přímou montáž. Bez problémů zpracovává zásobníkové hřebíky až do 40 mm, a to i v pevných podkladech, jako je beton a ocel.

Pro uživatele to znamená enormní časovou výhodu a vysoký stupeň flexibility ve srovnání s konvenčními upevňovacími procesy, které vyžadují vrtání, čištění a hmoždinky.

Inovativní PKT-HYBRID Technologie dává nové hřebíkovačce údernost a nezávislost na trvale instalovaném zdroji energie. Pracuje s již osvědčenou PREBENA PKT-Technologií v kombinaci s vysoce výkonnou 18 V LiHD aku-baterií v rámci známé aliance CAS (Cordless Alliance System).

PREBENA PKT-8-RHC40 je “Made in Germany” a může být použita v široké škále řemesel. V sádrokartonových konstrukcích to zahrnuje upevnění U-profilů pro lehké stěny. Dorazy a výztužné držáky mohou být přibity do bednicí konstrukce. V kovových konstrukcích mohou být profily a plechy připevněny k ocelovým konstrukcím. Držáky kabelů, kabelové kanály nebo potrubní spony lze také bezpečně a rychle připevnit k různým podkladům, jako je ocel, beton a zdivo, v elektrotechnických a instalatérských řemeslech, aby se usnadnila instalace vedení a potrubí.

PREBENA vyvinula hřebíkovačku do oceli/betonu pro použití na stavbách. Díky kompaktní konstrukci a enormně vysoké rázové síle není ovládání jednou rukou problém. Nastavení hloubky a ochrana proti slepému výstřelu jsou součástí standardní výbavy.

Pro různé aplikace nabízí PREBENA nové hřebíky typu RHC od 15–40 mm. Standardní hřebíky do betonu a kamene, stejně jako speciální hřebíky s balistickým hrotem pro nejtěžší podklady, jako je ocel.

PKT-HYBRID - Cordless Technology

Inovativní PKT-HYBRID Technologie pracuje s léty prověřenou PREBENA PKT-Technologií v kombinaci s vysoce výkonnou 18 V LiHD aku-baterií ze známe aliance CAS (Cordless Alliance System).
CAS zaručuje plnou kompatibilitu aku-baterií a nabíječek různých značek v rámci aliance.

 

Nové výkonné PKT-HYBRID hřebíkovačky PREBENA
Maximální svoboda při práci
Kompletní nezávislost na plynové kartuši, kabelu a hadici
Ergonomický tvar pro silný výkon
Větší pohodlí při jakémkoliv použití
Pro vnitřní i venkovní použití
Nezávislé na počasí a teplotě

 

S ohledem na životní prostředí

PKT-HYBRID – Cordless Technology
Ohleduplnost k životnímu prostředí
Žádný plyn, žádné emise CO2

Hybridní hřebíkovačky do 100 mm

rychlá kadence výstřelů: 1,5 výstřelu/sek.
vysoká síla úderu i pro 100 mm kroužkový hřebík
ovládání přes dotykový displej
optimální rozložení váhy a chování při výstřelu
jednotlivé nebo kontaktní střílení
pojistka proti prázdnému výstřelu
nastavení zápustnosti

Různé oblasti využití

tesařské práce, pokrývání střech, dřevostavby, zajištění nákladu a všude tam, kde je potřeba využití nezávislého hřebíkování